Hyvinvointia työmatkaan - Hotel Fjalar

Kun hyvinvointi voittaa hinnan!
Nukkumisessa avainasemassa pidetään sänkyä, mutta makoisasti nukkumisessa avainasemassa on hyvä olo ja puitteet, niin kuin kotona. Hotel Fjalar tarjoaa työmatkoille kodinomaista tunnelmaa. Jaksamisen kannalta lepo on avainasemassa, lisäksi kokonaisvaltainen rentoutuminen ennen varsinaista lepoa lisää vireystasoa seuraavaan päivään. Kuvittele vaikka illalla pulahdus uima-altaaseen.


   

Kodinomaista majoitusta Salon Seudulla


Hotel Fjalar tarjoaa työmatkoille parasta lepa Salon seudulla. Fjalar on hyvintointia arvostavan työmatkailijan unelmapaikka ja koko alueen viihtyisin hotelli. Majoittumisen yhteydessä saat saunan, uima-allasosaston ja aamiaisen, unohtamatta maksutonta pysäköintiä. Kodinomainen miljöö, jossa viihtyy useammankin yön. 

Myös karvaiset kaverit ovat meille tervetulleita. Sijaintimme on ihanteellinen lemmikin kanssa matkustavalle, sillä sijaitsemme rauhallisella omakotialueella, jossa hyvät ulkoilumaastot ovat lähellä. Työmatkalle mahtuu siis myös lemmikki, kunhat ilmoitat hänestä hotellivarauksen yhteydessä. Lemmikkihuoneita on rajoitetusti.

Työmatkaaja, meillä olet kuin kotonasi!


Majoitu pidempään

Muutamassa huoneessaamme on keittiö, jossa pienimuotoinen kokkailu onnistuu mainiosti. Nämä 'long stay' huoneet ovat kahden hengen huoneitamme, jotka ovat hieman päärakennuksesta erillään, omalla sisäänkäynnillä - kätevää ja kodikasta! Kysy pidempiaikaista, edullisemmalla hinnalla olevaa ns. omatoimimajoittumista suoraan vastaanotostamme info@fjalar.fi