Hotel Fjalarin Palvelut

Aamupala, aamiainen

Maittava aamiainen tarjoillaan hotellimme vastaanoton vieressä olevassa valoisassa, luonnonläheisessä aamiaishuoneessa. Aamiaisemme tarjoillaan noutopöydästä, jossa tuoreiden leipien lisäksi on tarjolla mm. leikkeleitä, juustovalikoima, jugurtteja, muroja, hedelmiä sekä lämpöastiassa erilaisia pikku herkkuja, kuten mm. pekonia, nakkeja, lihapullia, munakasta, puuroa (valikoima vaihtelee lähes päivittäin). Aamiainen tarjoillaan ma-pe 7:00-10:00, la-su sekä juhlapyhinä 8:00-10.00. Poikkeukset aamupalan tarjoiluajoissa mahdollisia.

Fjalar, Sauna und Schwimmbecken im Haus

Iltasaunassamme lämpiää muhkeat IKI-kiukaan löylyt ma-la iltaisin klo 19:00-22:30. Hotellissamme on yksi sauna, joten naisten ja miesten saunavuoroja jaetaan tarpeen mukaan, mutta pääsääntöisesti sauna on iltaisin vapaasti kaikkien hotellin asukkaiden käytössä. Sisäuima-altaamme on kodikkaan pieni, mutta sitäkin virkistävämpi. Illan päätteeksi allasosastolla voi vielä istahtaa nauttimaan takkatulen loimusta.

Lyhyen kävelymatkan päässä (500m) sijaitsee Liikuntakeskus Hanhivaara, jonka kuntosalille asiakkaillamme on vapaa pääsy liikuntakeskuksen vastaanoton aukioloaikoina (muista pyytää vastaanotostamme vapaalippu). Myös lähialueen lenkkipolut ovat ihan nurkalla.

Petfriendly hotel, pets welcome, pet, dog

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle, työmatkalle tai lemmikkinäyttelyyn, koirasi tai kissasi ovat yhtä tervetulleita vieraita kuin sinäkin. Hotel Fjalarin sijainti on ihanteellinen lemmikin kanssa matkustavalle, sillä sijaitsemme rauhallisella omakotialueella, jossa hyvät ulkoilutusmaastot ovat lähellä. Hotellin ilmapiiri on lemmikkiystävällinen, sillä hotellissa asustaa vakituisesti novascotiannoutaja Rafa, jonka työtehtävänä on toimia hotellin turvallisuuspäällikkönä – toki myös muutama temppu saattaa Rafalta irrota, varsinkin jos taskunpohjalta löytyy pieni herkkupala :)

Lemmikkilisä 15 €/lemmikki/vrk. Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä, että mukanasi matkustaa lemmikki, sillä lemmikkihuoneita on rajoitetusti.

Viihtyisät kodikkaat kokoustilat pieniryhmille

Viihtyisä neuvottelutilamme on varusteltu videotykkillä, taulu-tv:llä, fläppitaululla sekä langatomalla nettiyhteydellä. Tämä tila soveltuu erinomaisesti pieniin, max. 10 hengen tapaamisiin. Ympäröivä luonnonläheisyys luo kokouksille ainutlaatuisen, rauhallisen ja intiimin tunnelman.

Isompi kokoustilamme, joka on otettu käyttöön kesällä-18, on valoisa ja avara tila noin 25 hengen tilaisuuksiin, koulutuksiin tai koulutuspäiviin. Tästä tilasta löytyy myös piano, joten toivomme sen soivan myös asiakkaiden tilaisuuksissa.

Tilavuokrat:
Neuvottelutila (max 10 hlöä): Hinnat arkena 1 - 4 h kokoukset 75€ ja yli 4 - 10h kokoukset 125€.
Kokoustila (noin 25 hlöä): Hinnat arkena 1 - 4 h kokoukset 150€ ja yli 4 - 10h kokoukset 250€.
Kokoustila (noin 25 hlöä) hinta viikonloppuisin (la ja su) ja muussa kuin kokouskäyttössä 390€. Tila käytettävissä illalla klo 20.00 asti.
Tarjoilut erillisveloituksesta, hinnat sis. alv.

 

Eigene Parkplätze vor dem Haus

Pysäköinti on vaivatonta ja ilmaista Hotel Fjalarin ulkoalueella. Aivan pääoven vieressä on muutamia parkkiruutuja henkilöautoille. Ruuhkaisena ajankohtana ja isomman kaluston voi pysäköidä hotellin päädyssä olevalle hiekka-alueelle (merkitty P-kyltillä). Pääoven vieressä olevissa parkkiruuduissa on mahdollisuus sähköpistokkeeseen (lohkolämmittimelle) ja latausmahdollisuus sähköautolle. Wallbox Copper SB, teho 11kW, voidaan ladata sekä Type2-liitännällä että Type1-liitännällä varustettuja sähköautoja ja plug-in hybridejä (käyttö lisämaksullinen). Autotallia tai autokatospaikkoja hotellissamme ei valitettavasti ole.

Salon ravintolat

Hotellissamme ei ole ravintolaa, mutta keskustan ravintolat, joista mainittakoon Ravintola Kastu, ovat alle 2km päässä.

Häät, juhlat, syntymäpäivä, rippi

Hotellissamme ei ole varsinaisia juhlatiloja, mutta Salon upeat juhlapaikat kuten mm. Pukkilan kartano, Wiurilan kartano, Haukkalan juhlatilat, RikalanmäkiMathildedalin ruukkitehdas ovat vain lyhyehkön ajomatkan päässä, joten majoittuminen Hotel Fjalariin onnistuu vaivattomasti. Kaikki yllämainitut juhlatilat tarjoavat elämykselliset puitteet juhliin ja muihin tilaisuuksiin. Pukkilan kivinavetan yläkerran ylisillä on mahdollisuus myös hääparien vihkimiseen.
Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyvät myös kuljetukset juhlapaikoille.

Ajoaika juhlapaikoille Hotel Fjalarista:
Pukkilan kartano 10 km - 15 min
Wiurilan kartano ja Rikalanmäki 5 km - 8 min
Haukkalan juhlatilat 8km - 11 min
Mathildedalin ruukkitehdas 28km - 30 min