Hotel Fjalar, paikkakunnan viihtyisin hotelli

Yksityinen, kodikas Hotel Fjalar sijaitsee rauhallisessa, luonnonläheisessä ympäristössä omakotialueella, kävelymatkan päässä Salon keskustasta. Tasokas ja viihtyisä hotellimme tarjoaa 19 huonetta, neuvottelu- ja kokoontumistiloja sekä sauna- ja uima-allasosaston. Kolmessa huoneessamme on myös minikeittiö. Maittava ja monipuolinen aamiainen, iltasauna ja uima-allasosaston käyttö sekä internetyhteys sisältyvät aina majoituksen hintaan. Auton paikoitus on meillä helppoa, sillä saat autosi ilmaiseksi parkkiin heti hotellin pääoven vieressä oleviin parkkiruutuihin tai viereiselle paikoitusalueelle.

Hotellissamme ei ole ravintolaa, mutta hyvä yhteistyökumppanimme Salon Seurahuone tarjoaa maukasta ja tasokasta ruokaa asiakkaillemme kanta-asiakashinnoin. Ravintola Seurahuone sijaitsee Salon keskustassa n. 1,5 km:n päässä hotellistamme ja luonnollisesti keskustasta löytyy myös muita mukavia ruokailuvaihtoehtoja.

Majoituksen hintaan sisältyy myös ilmainen kuntosalin käyttö Liikuntakeskus Hanhivaarassa (Hanhivaaran vastaanoton aukioloaikoina). Hanhivaara sijaitsee n. 500 m päässä hotellista.

Tarjoamme myös kalustettuja kaupunkiasuntoja pidempiaikaiseen asumiseen.

Hotel Fjalarin ystävällinen, iloinen ja osaava henkilökunta avustaa Teitä mielellään varausasioissa!

Hotel Fjalarin historia

Yhden ihmisen merkitys on toisinaan poikkeuksellisen suuri. Millainen Salo olisi ilman Fjalar Nordellin vaikutusta? Tietää ei voi, mutta olettaa sopii: todennäköisesti hyvin toisenlainen. Fjalar Nordellin (1903-1976) elämä selittää paljolti sen, miksi Salo pitkään kukoisti elektroniikan keskuksena, sillä Nokian menestys alkoi Salosta, Fjalar Nordellin perustamasta radiotehtaasta.

Lue lisää